Foredrag til sogneaftner/eftermiddage og – efter kirke arrangementer

Fra Frisør til Projektør

Sangerinden Vibe Lauth, kendt fra bla. Dansktoppen, Top Charlie, Giro 413, Syng med Reimar mm. - fortæller om hendes personlige og professionelle sceneskift.

Omkostningerne var store, men der var ingen vej udenom.

 Vibe forlod sit hjem med Mercedes, kat, barn, egen forretning - og startede forfra i en alder af 45 år. Dette ”sceneskift” åbnede op for et helt nyt og spændende liv.

 Vibe fortæller om: At følge sine drømme - At turde tro på det - Et spirende forfatterskab - Ny uddannelse - At blive ”Bakkesangerinde” - At forstå betydningen af netværk - At gå fra Roastbeef til leverpostej - Juleaften på landevejen.

 Det var svært for nogle at forstå det nye liv, og hvordan finder man en mand der kan forstå, at man arbejder døgndrift, når man har valgt denne livsstil.

 Var ung pige i huset hos Poul Bundgaard, hvor interessen for skuespil og sang for alvor blev vakt og voksede, ikke mindst efter mødet med, Dirch Passer, Preben Kaas og Paul Hagen

 Vibe præsenterer flere af sine sange i løbet af foredraget og fortæller hvorfor det lige blev disse numre hun blandt flere har udgivet.

Varighed 45-90 min. Efter aftale.